Visum China

Per persoon € 125.95

Bij ons vraag je binnen 5 minuten geheel online een officieel visum voor China aan. De kosten bedragen slechts € 125,95 per visum welke je kunt voldoen met o.a iDeal, Paypal of een Creditcard.

Aanvraagformulier

Ons Nederlandstalige aanvraagformulier vul je binnen 5 minuten in.

Betalen

Vetrouwd betalen met iDeal, Paypal, Creditcard en natuurlijk Bancontact.

Visum Voor China

Je hebt de officiële visa's ruim voor vertrek binnen zodat je op reis kan.

Visum voor China aanvragen

Bij een reis naar China is een officieel visum nodig, zonder dit verplichte reisdocument kun je het land niet bezoeken. Je kunt het visum China geheel digitaal bij ons aanvragen. Bij ons kun je de aanvraag voor een Chinees visum binnen 5 minuten volledig online afronden. Het hard copy paspoort per post naar ons toezenden is nietnodig voor de procedure, eenvoudiger kan bijna niet. Vraag nu direct de benodigde visa voor China aan.

Het visum China

Sinds een aantal jaar is het mogelijk om in plaats van zelf naar de ambassade te gaan, uw visa online aan te vragen bij Evisumservice.be, hiermee bespaart u simpelweg een hoop tijd en de kosten voor het aanvragen zijn zeer laag vergeleken met concurrenten. Onze prijs is vast, dit doen wij om u vertrouwen en duidelijkheid te geven en hierdoor zult u niet tegen onverwachte kosten aanlopen. Het aanvragen kan volledig online en is zeer eenvoudig waardoor u met een prettig gevoel op vakantie kunt gaan!

Het visum China

Voor het reizen naar de Volksrepubliek is een geldig “toegangsbewijs” vereist. Er zijn verschillende soorten visa die je kunt aanvragen. Wij leveren officiële ‘pre-authorized’ visadocumenten. Bij ons vraag je het reguliere toeristenvisum, het zakenvisum en het transitvisum aan. Zelf naar het Chinese Visa Application Service Center in Den Haag is niet nodig, alles wordt digitaal geregeld via onze website.

De kosten bedragen € 125,95,- per visum. Dit is een totaal bedrag, er komen geen extra’s meer bij voor eventuele consulaire kosten. Daarmee zijn wij zelfs goedkoper dan het application centrein Den Haag.

E Visum China

Ons visumaanvraagformulier is in het Nederlands en kan geheel online worden aangevraagd. Het visum dat wij aanbieder is een “e visum China”. Dat wil zeggen dat de gehele aanvraag online wordt afgerond. Het is bij ons niet nodig om een paspoort op te sturen per post. Een kleurenscan of foto van het paspoort met een smartphone is genoeg. Je reisdocument, tezamen met de andere documentatie als een pasfoto, vluchtgegevens en hotelboekingen kun je eenvoudig aanleveren via het systeem of per mail. Een echt e visum China dus.

Voorwaarden voor visa China online

Het aanvragen van China visa online heeft enkele voorwaarden. Je kunt bij ons een visum aanvragen voor maximaal 21 dagen. Langer dan 21 dagen door het gigantische land reizen met het document dat wij aanbieden is niet mogelijk. Daarbij is het een eis dat je het reisdocument minimaal twee weken voor vertrek aanvraagt. De Chinese immigratiedienst en douane heeft deze tijd nodig om de aanvraag te kunnen behandelen.

Verder nemen wij alleen aanvragen in behandeling van twee personen of meer. De personen dienen het land op hetzelfde moment in te reizen en te verlaten. Het Visa voor China dat wij aanbieden is een ‘single entry’, wat betekent dat je maar één keer het land in mag reizen. Dit reisdocument is geschikt voor elke reis die de Volksrepubliek als bestemming bevat. Het is zelfs mogelijk je documenten te laten verzenden naar andere landen. Wij hebben visas verzonden naar Korea, Vietnam en de Malediven. Niets is ons te gek.

De voorwaarden kort op een rijtje:

 • Maximaal 21 dagen in China
 • Minimaal twee personen
 • Minimaal twee weken van te voren aanvragen
 • Eén enkele entree

Aanvraagprocedure in het kort

 1. Je vult het digitale aanvraagformulier in.
 2. De aanvraag wordt door ons gecontroleerd en ingediend.
 3. Tien dagen voor vertrekt ontvang je een kopie van de visa en de Track & Trace code van het officiële document.
 4. Binnen drie dagen ontvang je vervolgens het officiële document per post.
 5. Het officiële document is het reisdocument waarmee jij China in kunt reizen.

Wat heb je nodig voor een visum voor China?

Natuurlijk heb je een geldig paspoort nodig om een reisdocument aan te kunnen vragen. Daarnaast hebben wij nog enkele andere documenten nodig om de visa te kunnen verstrekken. Het reisdocument wordt bij ons volledig online aangevraagd, het nietnodig om het paspoort zelf op te sturen. De volgende reisinformatie hebben wij nodig:

 • Een kopie van het paspoort
 • Digitaal aanvraagformulier
 • Vlucht- en hotelreserveringen

Bij de vluchtreservering moet het gaan om een retourvlucht waarbij de aankomst- en vertrekdatum maximaal 21 dagen uit elkaar liggen. De hotelreserveringen van de gehele reis zijn nodig. Dat betekent dat wanneer je rondreist, je van ieder afzonderlijk hotel een hotelreservering moet meesturen. Pas als je deze informatie hebt kan de Chinese douane de aanvraag in zijn geheel verwerken.

Je kunt de benodigde documenten ook later aan ons toezenden per mail. Deze optie wordt gegeven in het aanvraagformulier.

De aanvraagprocedure in het kort

Met de door ons geleverde service kun je nu naar China reizen, op iedere luchthaven wordt het visum geaccepteerd. Afhankelijk van de luchthaven kun je gebruik maken van de ‘Group Line’. De Group Linegaat sneller en is bedoeld voor groepen van minimaal twee personen. Mocht je nog vragen hebben over de aanvraagprocedure neem gerust contact met ons op.

Wat kost een visum voor China?

De kosten voor een Visum voor China bedragen€125,95 per aanvraag. Daarvoor hebben wij alleen een kopie van het paspoort en een inzicht in de reis nodig.

Waarom gebruik maken van Evisaservices

Wanneer je zelf een reisdocument gaat aanvragen, moet je twee maal naar de ambassade in Den Haag. Het visum China bij Ambassade Den Haag ophalen betekent dat je veel tijd kwijt bent om visa aan te vragen. Via Evisa services is dat niet nodig, wij regelen de volledige reisbescheiden voor jou. De prijzen die wij rekenen zijn inclusief consulaire kosten. Dat betekent dat er geen extra onvoorziene uitgaven bij komen.

Meest belangrijke is wellicht: wij zijn goedkoper dan het Visa Application Centre in Den Haag.

De reden van een bezoek aan China

Bij het aanvragen van een inreisvergunning zijn er vaak twee verschillende soorten redenen om een land te bezoeken. Allereerst de meest voorkomende reden van een bezoek aan een land: toerisme. Als je op vakantie gaat en niet gaat werken dan heb je aan een toeristisch reisdocument genoeg. Verder kun je gaan werken in een land. Daarin wordt er een onderscheiding gemaakt in werken of een bezoek voor een zakenreis. Het grensdocument wat wij aanbieden is geldig voor toerisme en zakenreizen en niet voor werken.

Belangrijke informatie

De visa die wij voor jou regelen is officieel en is geldig op alle luchthavens en grensovergangen. Dat betekent dat het niet uitmaakt of je naar Beijng of Shangai reist, je kunt overal de grens passeren. Veel mensen kiezen er ook voor om eerst naar Hong Kong te reizen en dan door te reizen naar het gigantische land. In dat geval kun je ook gewoon het land in reizen vanuit Hong Kong, daarvoor is geen grensdocument nodig namelijk. Let wel op dat je vanuit Hong Kong naar China een geldig toegangsbewijs nodig hebt. Het is belangrijk dat je in gedachten houdt dat de inreisvergunning maar één enkele reis biedt. Je kunt dus tussendoor geen ander land bezoeken.

Verder is het erg belangrijk dat ook minderjarige kinderen een eigen paspoort en toegangsbewijs hebben. Het is niet toestaan dat kinderen bij hun ouders in het paspoort staan bijgeschreven. Daarnaast moet je rekening houden met strenge controles bij de Chinese douane. Als je gedeeld gezag hebt over een kind of kinderen dan is het nodig om een extra formulier mee te nemen waarin duidelijk staat geschreven dat jij toestemming hebt om de reis te maken.

Ervaringen

 • Ideaal, alles online aangevraagd een aangeleverd en twee weken later de visums per aangetekende post binnen. Heb zelfs mijn paspoorten niet hoeven missen.

  - Manouk

 • Het is altijd eng om officiële documenten online aan te vragen maar Evisaservices.nl heeft het perfect gedaan. De visa voor mijn gezien werden netjes met Fedex bezorgd.

  - Maarten

Vraag nu direct de verplichte visumdocumenten aan via Evisaservices. Wij starten dezelfde dag nog met je aanvraag zodat jij zonder zorgen op reis kunt.