Visum Vietnam

Per persoon €39.95

Vraag nu binnen 5 minuten het officiële visum voor Vietnam aan. De kosten bedragen € 39,95,- voor het visum inclusief alle consulaire kosten. Je hoeft bij aankomst in Vietnam NIETS meer te betalen.

Wij nemen je aanvraag dezelfde dag in behandeling, ook in het weekend en op feestdagen. Afhankelijk van de verwerkingstijd van het Vietnamese consulaat krijg je de officiële visa binnen 72 uur toegestuurd. Het aanvraagproces werkt als volgt:

Aanvraagformulier

Vul binnen 5 minuten het Nederlandse aanvraagformulier in.

Afrekenen

Vetrouwd betalen met iDeal, Paypal, Creditcard en natuurlijk Bancontact.

Visum voor Vietnam

Je ontvangt de officiële visa's binnen 72 uur per e-mail zodat je op reis kunt.

VISUM NU AANVRAGEN

Reis je naar Vietnam? Vraag dan hier het verplichte visum voor Vietnam aan. Wij leveren het nieuwe, geheel elektronische visum Vietnam waarbij het nietmeer nodig is de stamping fee te voldoen.

Ons Nederlandse aanvraagformulier is binnen 5 minuten ingevuld en kan worden voldaan middels o.a iDeal, Paypal of een Creditkaart. Binnen 72 uur na ontvangst van de betaling mailen wij je alle officiële visumdocumenten toe.

Let op: sinds 2018 is het mogelijk om via ons een e visum voor Vietnam aan te vragen. Dit e visum kost € 39,95,- per persoon inclusief alle consulaire kosten. Het gaat hier nietom het visum on arrival. Je hoeft dus bij aankomst in Vietnam geen extra kosten meer te voldoen en niet in de rij te staan voor het verkrijgen van het visum.

Het visum voor Vietnam wat wij leveren is daarmee zowel goedkoper als tijdbesparend.

Visum Vietnam Verplicht

Voor alle reizen naar Vietnam is het verplicht een visum voor Vietnam te hebben. Zonder een goedgekeurd visum is het vaak al niet mogelijk om in te checken op de luchthaven in Nederland of België. De door ons geleverde visa kunnen enkel gebruikt worden voor toeristische reizen minder dan 30 dagen.

Geldigheid en voorwaarden visa Vietnam

Visum Vietnam Verplicht

Voor alle reizen naar Vietnam is het verplicht een visum voor Vietnam te hebben. Zonder een goedgekeurd visum is het vaak al niet mogelijk om in te checken op de luchthaven in Nederland of België. De door ons geleverde visa kunnen enkel gebruikt worden voor toeristische reizen minder dan 30 dagen.

Bij het e visum voor Vietnam zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 1. Internationaal paspoort moet minimaal 30 dagen geldig zijn na aankomst in Vietnam.
 2. Een reis naar Vietnam van maximaal 30 dagen.
 3. Geen overdraagbare ziektes of mentale stoornis hebben.
 4. Afgelopen drie jaar niet uit Vietnam gedeporteerd.
 5. Kleurenscan paspoort en pasfoto nodig bij de aanvraag.
 6. Het elektronisch visum is enkel geldig om geselecteerde luchthavens, zeehavens en grensposten.

Wanneer kan het e visum gebruikt worden?

Vietnamese vliegvelden

Cam Ranh (Khanh Hoa), Can Tho, Cat Bi International Airport (Hai Phong), Da Nang International Airport, Noi Bai International Airport (Ha Noi)            , Phu Bai International Airport, Phu Quoc International Airport, Tan Son Nhat International Airport (Ho Chi Minh City).

Overland – grensovergangen

Bo Y, Cau Treo, Cha Lo, Ha Tien, Huu Nghi, Lao Bao, Lao Cai, Moc Bai, Mong Cai, Nam Can, Song Tien, Tinh Bien, Cat Mat.

Over zee – zeehavens

Dan Nang Seaport, Hai Phong Seaport, Ho Chi Minh City Seaport, Hon Gai Seaport, Nha Trang Seaport, Quy Nhon Seaport, Vung Tau Seaport.

 

Online aanvraagprocedure

De online aanvraagprocedure bij Evisaservices voor een visa Vietnam samengevat:

 1. Invullen Nederlandstalige aanvraagformulier.
 2. De kosten a € 39,95,- per visum voldoen middels o.a iDeal.
 3. Binnen 72 uur, maar meestal binnen 24 uur mailen wij de officiële documenten toe.
 4. Afdrukken documenten in kleur en meebrengen naar Vietnam

Geen extra kosten

Middels onze Vietnam visum service is het niet meer nodig om naar het Vietnamese consulaat of ambassade te gaan. De gehele procedure kan online en binnen 5 minuten worden afgerond.

Beoordelingen

 • Ideaal, alles online aangevraagd een aangeleverd en twee weken later de visums per aangetekende post binnen. Heb zelfs mijn paspoorten niet hoeven missen.

  - Manouk

 • Het is altijd eng om officiële documenten online aan te vragen maar Evisaservices.nl heeft het perfect gedaan. De visa voor mijn gezien werden netjes met Fedex bezorgd.

  - Maarten

Vraag nu direct je visa aan. Wij sturen je het officiële document binnen 72 uur toe.