Visum Cambodja

Per persoon € 59,95

Vraag nu binnen 5 minuten het verplichte visum voor Cambodja aan. De kosten bedragen €59,95, welke kunnen worden voldaan met o.a iDeal, Paypal, creditcard of Bancontact.

We starten dezelfde dag nog met de aanvraag. Vaak kunnen wij de officiële documenten al binnen 24 uur naar je mailen. Een visum vraag je aan in drie eenvoudige stappen:

E Visum Cambodja

Ons aanvraagformulier is binnen 5 minuten afgerond.

Betalen

Betaal met iDeal, PayPal, CreditCard of Bancontact.

Aanvraagformulier

Uiterlijk binnen 72 uur mailen wij je de documenten toe.

Visum Voor Cambodja

Reis je binnenkort naar Cambodja? Bij ons kun je alvast het verplichte visum Cambodja aanvragen. Via ons Nederlandstalige aanvraagformulier kan het geheel online binnen 5 minuten,  worden aangevraagd. De kosten bedragen €54,95 welke kunnen worden voldaan middels o.a iDeal, Paypal, Creditkaart of het Belgische Bancontact.

Het visum Cambodja is de officiële reistoestemming uitgegeven door het Cambodjaanse ministerie van Buitenlandse zaken en geschikt voor zowel toeristische- als zakenreizen van maximaal 30 dagen. Ga je langer naar het land? Maak dan een afspraak bij de ambassade van Cambodja.

Het aanvragen van een visum Cambodja:

 • Invullen Nederlandstalige aanvraagformulier op onze website.
 • Uploaden kleurenscan paspoort en pasfoto. Dit kun je ons eventueel later toezenden.
 • Kosten a €54,95 voldoen middels een van de beschikbare betaalmethoden.
 • Wij behandelen de aanvraag dezelfde dag.
 • Vaak binnen 24 uur heb je de officiële visa documenten in je inbox.
 • Je print het visum twee keer en brengt dit mee naar Cambodja.

Geldigheid Visa Cambodja

De visa voor Cambodja worden standaard uitgegeven met een geldigheidsduur van 90 dagen. De verblijfsduur is maximaal 30 dagen. De “teller” van 90 dagen gaat lopen om het moment dat je aanvraag wordt goedgekeurd door de Cambodjaanse immigratiedienst. Vraag je het visum bij ons aan dat volgt de goedkeuring vaak al binnen 24 uur. In uitzonderlijke gevallen duurt dit tot 72 uur.

Het gaat altijd om een single entry visum, een visum met een enkele entree in het land. Het is dus niet toegestaan om het land meerdere keren te betreden met hetzelfde document.

Voorwaarden visum voor Cambodja

Het elektronische e visum voor Cambodja is verplicht voor alle toeristische reizen naar het land. De volgende voorwaarden zijn op elke aanvraag van toepassing:

 • Paspoort moet minimaal zes maanden na aankomst in Cambodja nog geldig zijn.
 • Van de door ons geleverde documenten moeten twee geprinte exemplaren worden meegenomen naar Cambodja

Let op: het visum voor Cambodja kan alleen worden gebruikt op de volgende plaatsen:

Vliegvelden en grensovergangen

Vliegvelden in Cambodja

Phnom Penh, Siem Reap en Sihanoukville.

Overland – grensovergangen

Cham Yeam, Poi Pet, Bavet en Tropaeng Kreal.

 

Beoordelingen

 • Ideaal, alles online aangevraagd een aangeleverd en twee weken later de visums per aangetekende post binnen. Heb zelfs mijn paspoorten niet hoeven missen.

  - Manouk

 • Het is altijd eng om officiële documenten online aan te vragen maar Evisaservices.nl heeft het perfect gedaan. De visa voor mijn gezien werden netjes met Fedex bezorgd.

  - Maarten

Vraag nu een visum voor Cambodja aan. Wij starten dezelfde dag nog met de verwerking zodat jij zonder zorgen op vakantie kunt.