Visum Egypte

Per person € 34.95

Met ons Nederlandstalige aanvraagformulier vraag je binnen 5 minuten een visum voor Egypte. De kosten bedragen € 34,95 p.p welke je kunt betalen met iDeal, Paypal, Bancontact of een Creditcard.

We starten dezelfde dag nog met je aanvraag. De levering van de visa duurt maximaal 96 uur maar vaak heb je ze al binnen 3 dagen. Een visum vraag je aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Vul het Nederlandstalige aanvraagformulier in.

Afrekenen

Betaal met iDeal, PayPal, Bancontact of een creditcard.

Officieel visum

Vaak sturen wij binnen 72 uur al de officiële documenten toe.

Visum Egypte

Piramides, de Sfinx van Gizeh of genieten van de Rode Zee: door op Evisumservice.be een visum voor Egypte aan te vragen komen deze bezienswaardigheden wel heel dichtbij.

Een visum Egypte aanvragen kan bij ons geheel online middels een Nederlandstalig aanvraagformulier. Het invullen van het aanvraagformulier kost slechts 5 minuten tijd.

De kosten bedragen € 34,95,- per visum. Betalen kan met Belgische betaalmethoden als Bancontact, Belfius Direct Net, KBC/CBC Payment button en natuurlijk met Paypal of een kredietkaart.

Na ontvangst van uw aanvraag starten wij dezelfde dag nog met uw aanvraag. Wij adviseren u om de aanvraag minimaal 7 dagen voor vertrek bij ons in te dienen.

Een Visum Voor Egypte Aanvragen

Het aanvragen van een visum voor Egypte bij Evisumservice.be in 5 stappen:

 1. U vult het Nederlandstalige aanvraagformulier in
 2. U upload een kleurenscan van uw paspoort.
 3. U rekent de kosten a € 34,95,- per visum af met de betaalmethode die u het beste past.
 4. Wij behandelen uw aanvraag en bezorgen deze bij het Egyptische consulaat.
 5. Binnen uiterlijk 7 dagen ontvangt u de visa, meestal al na 48 uur.

Zoals u ziet: u hoeft bij Evisumservice geen reispas naar ons te sturen per post. Wel zo eenvoudig.

Voorwaarden visum Egypte

Voor alle vakanties en toeristische reizen naar Egypte heeft u een geldig visum nodig. Reizen naar Egypte kan alleen met een internationaal paspoort, een Belgische identiteitskaart is niet toegestaan. Verder dient u rekening te houden met het volgende bij aankomst op een van de Egyptische luchthavens:

 • Geldig visum dat door ons is verzorgd;
 • Reispas moet minimaal 8 maanden geldig zijn bij aankomst;
 • Hardcopy prints van uw vluchtschema;
 • Hardcopy prints van uw boeking (hotels, reisschema en dergelijke).

De Egyptische douane kan om alle documenten vragen, zorgt u daarom dat u alles netjes meebrengt.

EXPERIENCES

 • Ideaal, alles online aangevraagd een aangeleverd en twee weken later de visums per aangetekende post binnen. Heb zelfs mijn paspoorten niet hoeven missen.

  - Manouk

 • Het is altijd eng om officiële documenten online aan te vragen maar Evisaservices.nl heeft het perfect gedaan. De visa voor mijn gezien werden netjes met Fedex bezorgd.

  - Maarten

Request an online visa for Egipt. After processing we will send you the visa for Egipt within 24 hours. So you can travel without worry. Request a visa