Visum Kenia

Per persoon € 69.95

Met ons Nederlandstalige aanvraagformulier vraag je binnen 5 minuten een visum voor Kenia. De kosten bedragen € 69,95 p.p welke je kunt betalen met iDeal, Paypal, Bancontact of een Creditcard.

We starten dezelfde dag nog met je aanvraag. De visa leveren wij uiterlijk binnen 3 werkdagen maar vaak al binnen 24 uur. Een visum vraag je aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Vul het Nederlandstalige aanvraagformulier in.

Afrekenen

Betaal met iDeal, PayPal, Bancontact of een creditcard.

Officieel e visum

Vaak sturen wij binnen 24 uur al de officiële documenten toe.

Visum Voor Kenia

Ga je op reis naar Kenia om de big five te spotten? Op Evisaservices kun je dan alvast het verplichte visum voor Kenia aanschaffen. Via ons Nederlandstalige formulier vraag je geheel online het reguliere toeristen of transit visum aan. De kosten bedragen € 69,95,- per aanvraag. Afrekenen kan met o.a iDeal, Paypal, creditkaart of het Belgische Bancontact.

 

Na betaling van de visa aanvraag starten wij direct met de verwerking. In de meeste gevallen sturen wij het goedgekeurde visum voor Kenia reeds binnen 24 uur toe. In uitzonderlijke gevallen duurt dit tot maximaal 72 uur.

Visum Kenia Verplicht

Voor alle toeristische – en zakenreizen naar Kenia is een visum verplicht. Het gaat hier om een elektronische reistoestemming welke door de Keniaanse immigratiedienst wordt uitgegeven. Je kunt met het uiteindelijke visum maximaal 90 dagen in het land blijven voor toeristische of zakelijke doeleinden. De reisperiode gaat in op het moment van aankomst in Kenia.

 

Naast het reguliere toeristenvisum kun je ook opteren voor een transitvisum. Dit transitvisum is drie dagen geldig en geschikt voor reizigers die doorreizen naar andere bestemmingen. Met dit transitvisum kun je drie dagen in Kenia zelf verblijven.

Een Keniaans Visum aanvragen in 5 stappen

1. Vul het Nederlandstalige formulier in.
2. Upload een kopie van je paspoort, een pasfoto en vluchtdata of lever dit later aan.
3. Betaal de kosten van slechts € 69,95 middels de methode van je voorkeur.
4. We verwerken de aanvraag direct.
5. Vaak binnen 24 uur sturen wij de documenten toe. Dit kan tot maximaal 72 uur duren.

Vereisten en voorwaarden van Keniaanse e visa

De Keniaanse immigratiedienst heeft de volgende voorwaarden opgesteld voor het aanvragen van visa voor Kenia:

 1. E visum moet minimaal vier werkdagen voor aankomst in Kenia worden aangevraagd.
 2. Internationaal paspoort moet bij de dag van aankomst nog minimaalzes maanden geldig zijn. Het is niettoegestaan om met een identiteitskaart naar het land te reizen.
 3. Een document ter ondersteuning van je reis naar Kenia moet worden aangeleverd. Dit kan een hotelreservering of vluchtschema zijn welke op naam van de reiziger staat.
 4. Enkel een single entry visum wordt uitgegeven.
 5. Kleurenscan van het paspoort en pasfoto moet worden aangeleverd.

 

Na uitgifte van het visum Kenia krijg je dit van ons toegezonden per e-mail. Het is verplicht om dit document, te samen met het paspoort en de bewijzen van het reisschema mee te nemen naar Kenia.

Waarom visum Kenia aanvragen

Op onze site kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week een visum voor Kenia aanvragen. Het is niet nodig om bij ons een account aan te maken. De procedure werkt als volgt:

 1. Invullen Nederlandstalig aanvraagformulier
 2. Uploaden kopie paspoort, vluchtschema en pasfoto
 3. Betalen via iDeal, Paypal, creditcard of een van de andere geboden betaalmethoden.
 4. Binnen uiterlijk 72 uur sturen wij de e visa documenten toe per mail. Eventueel versturen we tegen een kleine meerprijs kleurenprints per post.
 5. Afdrukken visa Kenia in kleur en meebrengen op reis.

Aanvullende voorwaarden visum Kenia

Reis je naar Kenia voor zaken? Dan hebben wij ook een uitnodigingsbrief van het bezoekende bedrijf nodig. Verder reizen kinderen tot 16 jaar visumvrij, het is dus niet nodig om voor hen een visa aan te vragen.

EXPERIENCES

 • Ideaal, alles online aangevraagd een aangeleverd en twee weken later de visums per aangetekende post binnen. Heb zelfs mijn paspoorten niet hoeven missen.

  - Manouk

 • Het is altijd eng om officiële documenten online aan te vragen maar Evisaservices.nl heeft het perfect gedaan. De visa voor mijn gezien werden netjes met Fedex bezorgd.

  - Maarten

Vraag direct het visum voor Kenia aan. Wij starten dezelfde dag nog met je aanvraag en sturen je zo snel mogelijk je visa toe.