Aanvraagformulier

Binnen 5 minuten kun je hier een visum voor Kenia aanvragen. De kosten bedrag € 69,95 per visum en kunnen worden voldaan met o.a iDeal, Paypal, Bancontact of een creditcard. Levering vaak al binnen 24 uur.

Algemene contactgegevens
Vul hieronder je contactgegevens in. Deze algemene gegevens hoeven slechts één keer te worden ingevuld. Alle visa worden naar dezelfde persoon gestuurd en men hoeft niet op hetzelfde adres te wonen. .
Documenten uploaden
Om de aanvraag af te kunnen ronden hebben wij een kleurenkopie van de paspoorten en een kopie van een pasfoto nodig. Verder hebben we ook de vluchtgegevens nodig. Hieronder kun je aangeven of je deze documenten direct wilt aanleveren of later wilt e-mailen. Kies JA als je ze nu wilt aanleveren en NEE als je ze later wilt e-mailen.
Informatie over je reis
De onderstaande velden hebben betrekking op je reis naar Kenia. De contactinformatie dient dus van plaatsen in Kenia te zijn.
Reiziger 1
Persoonsgegevens
Paspoortgegevens
Vul hieronder de paspoortgegevens van deze reiziger in. Let op: alles dient volledig overeen te komen met de informatie in het paspoort. Controleer dit veld dus extra goed.
Ondersteunende documenten uploaden
Reisverleden
Onderstaande velden gaan over je reisverleden. Daarnaast is het verplicht een aantal veiligheidsvragen te beantwoorden.
+

EXTRA REIZIGER TOEVOEGEN

Afronden visum aanvraag