Visum Oeganda

Per persoon € 99.95

Je kunt nu eenvoudig online een officieel visum voor Oeganda aanvragen. De aanvraag is geheel online en kan binnen 5 minuten worden afgerond. Betalen met o.a iDeal, Paypal of een creditcard.

Je aanvraag wordt dezelfde dag nog in behandeling genomen. Afhankelijk van de verwerkingstijd bij de Oegandese immigratiedienst leveren wij de officiële visa uiterlijk binnen 5 dagen. Meestal heb je de documenten al binnen 2 werkdagen. Het aanvraag proces in drie stappen:

Aanvraagformulier

Vul binnen 5 minuten het Nederlandstalige aanvraagformulier in.

Betalen

Vertrouwd betalen met iDeal, Paypal, creditcard en natuurlijk Bancontact.

Officieel visum

Je ontvangt de officiële visa's binnen 72 uur per e-mail zodat je op reis kunt.

Een visum voor Oeganda

Het met sneeuwbedekte Rwenzori gebergte, het Victoriameer en een overvloed aan wilde dieren zijn zo kenmerkend voor Oeganda. Reis je binnenkort naar dit land en heb je een visum voor Oeganda nodig? Hier vind je alle informatie met betrekking tot het aanvragen van visa voor Uganda. Je kunt eenvoudig visa voor alle denkbare toeristische reizen bij ons aanvragen.

Online Visum Voor Oeganda Aanvragen

Voor Nederlanders is het verplicht om een visum aan te vragen voor alle reizen naar Oeganda. Via ons formulier kun je de volgende reisdocumenten aanvragen:

 • Toeristenvisum
 • Transitvisum
 • East Africa Tourist Visa
 • Multiple Entry Visa

De aanvraagprocedure is geheel in het Nederlands en kan worden voldaan middels iDeal, Bancontact, Paypal of een creditcard.

Standaard toeristenvisum

 • Dit is het reguliere toeristenvisum voor reizen naar Oeganda. De maximale reisduur voor dit type is 60 aaneengesloten dagen. Je krijgt 1 enkele entry in het
  land. Dat wil zeggen: je mag 1 enkele keer het land inreizen. De volgende documenten zijn verplicht om aan te leveren:
 • Vaccinatieboekje met daarin een bewijs van inenting tegen gele koorts;
 • Kleurenkopie pasfoto
 • Duidelijke kleurenscan van je paspoort
 • De kosten voor het reguliere toeristenvisum bedragen €99,95 per aanvraag. Gemiddeld hebben we 48 uur nodig om het document te leveren.

Multiple Entry Visum

Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om een visum Oeganda met meerdere entry’s. Dat wil zeggen, je kunt Oeganda meerdere keren in en uit. Klanten welke dit visum aanvragen combineren een reis in Oeganda bijvoorbeeld met een uitstapje naar Congo. Waarbij de standaard visa maximaal 60 dagen geldig zijn heeft het multiple entry een geldigheidsduur van 6, 12 of 24 maanden. Ideaal voor mensen die een rondreis maken in Afrika en het land meerdere keren willen aandoen. De volgende documenten zijn nodig om de aanvraag af te ronden:

 • Vaccinatieboekje inclusief bewijs tegen gele koorts
 • Kleurenscan pasfoto
 • Kleurenscan van het paspoort
 • Politieverklaring van interpol of politieburea. Deze verklaring dient in het Frans of Engels te zijn.
 • Aanbevelingen van twee personen welke in Oeganda zijn.
 • Engelse motivatiebrief met daarin de reden dat je dit type document nodig hebt

Wij kunnen dit type visum in de regel binnen 2 dagen leveren. De kosten voor het multiple entry visum voor Oeganda zijn €150,-. Uiteraard is dit inclusief alle consulaire en bijkomstige kosten.

East Africa Tourist Visa

Samen met de buurlanden Rwanda en Kenia heeft Oeganda het East Africa Tourist Visa. Dit visum is geschikt voor reizen naar alle drie de landen. Het moet worden aangevraagd in het eerste land dat je wil bezoeken. Het kan dus alleen worden aangevraagd als Oeganda het eerste land is wat je aandoet. Om de aanvraag in behandeling te kunnen nemen hebben wij de volgende documenten nodig:

 • Vaccinatieboeking inclusief inenting tegen gele koorts
 • Pasfoto kleurenscan
 • Scan van het paspoort
 • Reisbescheiden met daarop je reis en naam

 

Deze visumservice voor Oeganda leveren wij voor € 150,- inclusief alle consulaire kosten.

Visum Uganda Online Aanvragen

Via ons eenvoudige formulier kun je geheel online en binnen 5 minuten het verplichte visum aanvragen. Wij leveren vier typen visa waarbij voor elk type verschillende voorwaarden van toepassing zijn. Bij elk type is het verplicht om een aantal documenten aan te leveren. Deze kunnen eventueel later naar ons worden verzonden per email. De aanvraagprocedure samengevat:

Aanvragen in 5 stappen

 1. Je vult het Nederlandstalige aanvraagformulier in;
 2. Je kiest de betalingsmethode van je voorkeur;
 3. Je aanvraag wordt dezelfde dag nog verwerkt;
 4. Gemiddeld binnen 48 uur sturen wij alle documenten toe;
 5. Je drukt alle documenten af en neemt ze mee op reis.

Bij Aankomst In Oeganda

Bij aankomst van een van de Oegandese luchthavens dien je een hard copy versie van het visum inclusief kopieën van de gevraagde documenten mee te nemen. In de regel ben je verplicht om kopieën van alle reeds aangeleverde documenten bij je te hebben. Neem altijd je vaccinatieboekje mee, het kan voorkomen dat ook hier om wordt gevraagd.

De Oegandese immigratiedienst controleert altijd je documenten bij aankomst op het vliegveld. Let goed op de stempel die de douane in je paspoort zet. Deze moet overeenkomen met de datum op je visum.

Ervaringen

 • Ideaal, alles online aangevraagd een aangeleverd en twee weken later de visums per aangetekende post binnen. Heb zelfs mijn paspoorten niet hoeven missen.

  - Manouk

 • Het is altijd eng om officiële documenten online aan te vragen maar Evisaservices.nl heeft het perfect gedaan. De visa voor mijn gezien werden netjes met Fedex bezorgd.

  - Maarten

Vraag nu direct je visum documenten aan. Middels onze service ben je gegarandeerd van een soepele aanvraag en kun je met een gerust hart op reis.