Visum Sri Lanka

Per persoon € 59.95

Je kunt binnen 5 minuten een officieel visum Sri Lanka aanvragen. De kosten bedragen €59,95, welke kunnen worden voldaan met o.a iDeal, Paypal, creditcard of Bancontact.

We starten dezelfde dag nog met je aanvraag In de meeste gevallen leveren wij de documenten al binnen enkele uren. Een visum vraag je aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier vul geheel online in.

Betalen

Betaal veilig met iDeal, Paypal, Creditcard of Bancontact.

Officiële Documenten

Binnen enkele uren mailen wij je de documenten toe.

Visum Sri Lanka Aanvragen

Reis je naar Sri Lanka voor toeristische of zakelijke doeleinden? Vraag dan op Evisaservices.nl een visum voor Sri Lanka aan. Ons Nederlandstalige aanvraagformulier vul je binnen 5 minuten volledig online in. De eTA sturen wij dan binnen 24 uur, maar meestal sneller, naar je toe. Bij ons kun je visa Sri Lanka voor de volgende doeleinden aanvragen:

 1. Toeristische reizen
 2. Zakelijke reizen
 3. Transit – doorreis

De kosten voor alle typen e visa voor Sri Lanka zijn hetzelfde, namelijk € 59,95 inclusief consulaire kosten.

E Visum Sri Lanka

Het visum voor Sri Lanka is een zogenaamde “eTA Sri Lanka”, een electronic travel authorization. Dit betekend dat de reistoestemming voor het land geheel elektronisch wordt afgegeven en verwerkt en als zodanig aan het paspoort wordt gekoppeld. Bij aankomst in Sri Lanka leest men het paspoort uit en wordt bevestigd dat je een geldig visum Sri Lanka hebt.

Het gehele aanvraagproces bij Evisaservices.nl kan daarom ook online. Wij hebben geenscans of kopieën van je paspoort nodig. Het aanvraagformulier rond je binnen 5 minuten af. Betalen kan met o.a iDeal, Paypal, Creditcard of natuurlijk Bancontact.

Sri Lanka Visa Voorwaarden

De visumaanvraag voor Sri Lanka kan worden gedaan door Nederlandse en Belgische ingezetenen welke beschikken over een internationaal paspoort. De eTA is standaard voor 30 dagen geldig. Eenmaal in Sri Lanka kan nog voor een verlening geopteerd worden bij de Sri Lankaanse douane en immigratiedienst. Dit kan pas tegen het einde van de 30 dagen voor maximaal een half jaar.

 

Je paspoort moet nog minimaal 6 maandengeldig zijn na aankomst in het land. Andere belangrijke zaken om rekening mee te houden:

 

 • Paspoort minimaal 6 maanden geldig;
 • Bewijs van retourvlucht of doorvlucht (in geval van transit);
 • Voldoende financiële middelen;
 • Mag niet al in het bezit zijn van een geldig eTA of ander Sri Lankaans visum.

De visa die wij leveren zijn altijd double entry, dat wil zeggen dat je het land twee keer mag betreden. Na afgifte is de eTA altijd 180 dagen geldig. Je kunt hem dus al 6 maanden van tevoren aanvragen.

Aanvragen in 5 stappen

 1. Vul het Nederlandstalige formulier in.
 2. Betaal met de methode van je voorkeur: PayPal, iDEAL, Mistercash / Bancontact or credit card.
 3. Verwerking van je aanvraag start direct.
 4. Enkele uren later heb je de eTA in je inbox
 5. Je print het document en gaat op reis.

Zakelijk visum Sri Lanka

Wij helpen je graag met het leveren van een zakelijk visum voor Sri Lanka. Het zakelijke visum is enkel geldig voor korte businesstrips zoals een bedrijfsbezoek of een conferentie. Het is niettoegestaan om langdurig in het land te wonen of werken met dit type visum. Visa voor langdurige dienstverbanden, studies of stages moeten worden aangevraagd bij de ambassade.

Kosten Visum Sri Lanka

De kosten bedragen € 59,95 voor een double entry visum. Deze prijs is uiteraard inclusief de consulaire kosten. Betalen kan bij ons met een verscheidenheid aan betaalmethoden waaronder iDeal, Paypal en Bancontact.

Mocht je een factuur willen dan kan dat altijd geregeld worden. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice.

Levering van de visa voor Sri Lanka

Wij kunnen met een gerust hart zeggen dat wij een van de snelste visumbureaus van Nederland zijn. In de meeste gevallen leveren wij de bestelde eta’s al binnen enkele uren, vaak nog sneller. In uitzonderlijke gevallen dat de Sri Lankaanse immigratiedienst meer tijd nodig heeft kan het tot 24 uur duren.

 

Bij ons is het dusniet nodig om extra te betalen voor een spoedservice. Mocht je heel veel haast hebben, bijvoorbeeld omdat je binnen een aantal uur vertrekt, neem dan telefonisch contact met ons op en we behandelen hem met prioriteit. Daar doen we bij Evisaservices.nl niet moeilijk over.

Je kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken via telefoon en email.

Ervaringen

 • Ideaal, alles online aangevraagd een aangeleverd en twee weken later de visums per aangetekende post binnen. Heb zelfs mijn paspoorten niet hoeven missen.

  - Manouk

 • Het is altijd eng om officiële documenten online aan te vragen maar Evisaservices.nl heeft het perfect gedaan. De visa voor mijn gezien werden netjes met Fedex bezorgd.

  - Maarten

Vraag nu direct je visa aan. Wij zorgen dat jij met een gerust hart op reis kunt.