Visum Turkije

Per persoon € 24.95

Vraag binnen 2 minuten geheel online een officieel visum voor Turkije aan. De kosten bedragen € 24,95 inclusief consulaire kosten.

We starten dezelfde dag nog met je aanvraag. De visa leveren wij dezelfde dag. Een visum vraag je aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Vul het Nederlandstalige aanvraagformulier in.

Afrekenen

Betaal met iDeal, PayPal, Bancontact of een creditcard.

Officieel e visum

Wij sturen het officiële document dezelfde dag toe.

Visum voor Turkije aanvragen

Heb jij een reis naar Turkije in het vooruitzicht? Voor Turkije is het hebben van een visum verplicht. Gelukkig is de procedure eenvoudig en volledig online. Het aanvragen van een visum voor Turkije kost je slechts 5 minuten. De kosten bedragen 24,95 euro per visum inclusief consulaire kosten. Betaal gemakkelijk en veilig met iDeal, PayPal, Mistercash/Bankcontact of creditcard.

Informatie over de Turkse visum verplichting

Voor zowel zakelijke- als vakantiereizen naar Turkije is een visum verplicht. Je dient het visum voor je vakantie of zakelijke reis aan te vragen. De visumplicht is van toepassing op reizigers met de Nederlandse nationaliteit of afkomstig uit een ander Europees land. De verplichting is van toepassing voor iedereen die naar het land toe reist, dus ook voor minderjarige en gepensioneerde. Heb je geen geldig visum en ben je toch op het vliegtuig gestapt? Dan zal de Turkse immigratiedienst je staande houden bij de paspoortcontrole. De immigratiedienst kan op twee manieren reageren:

 1. Je krijgt geen toegang tot Turkije en wordt op de eerstvolgende vlucht teruggestuurd.
 2. Je krijgt de kans om ter plekke een visum aan te vragen. De kosten van het visum bij de douane zijn echter veel hoger dan wanneer je het e-visa vooraf boekt.

E Visum Voor Turkije

Het visa die jij online kunt aanvragen is een e-visum voor Turkije. De aanvraag is volledig online en het visa wordt digitaal uitgegeven. Het e-visa is het officiële document welke noodzakelijk is voor het verkrijgen van toegang tot Turkije. De ‘e’ van term e-visum staat voor ‘elektronisch’ omdat het visum, op een volledig geautomatiseerde manier, zonder enige handmatige inspanningen door de Turkse autoriteiten wordt uitgeven. Hoewel het proces hierdoor soepel en snel verloopt, zitten er wel risico’s verbonden aan deze aanpak. Wanneer jij de aanvraag doet en een fout maakt kan het zijn dat het e-visum alsnog wordt toegekend. De douane zal je echter geen toegang verlenen wanneer niet alle gegevens perfect overeenkomen met die in je paspoort of identiteitskaart.

Controle Visumaanvraag

Wanneer je reisautorisatie voor Turkije bij ons aanvraagt zullen wij ervoor zorgen dat al je gegevens zorgvuldig worden gecontroleerd. De meest voorkomende fouten halen wij er in overleg met jou uit en wij zorgen ervoor dat jij de reisautorisatie per e-mail ontvangt. Wij versturen het document als pdf-bestand zodat jij deze kunt afdrukken en/of digitaal bij je kunt dragen. Je bent er zeker van dat alles goed geregeld is.

Een Turks Visum aanvragen in 5 stappen

 1. Vul het Nederlandstalige formulier in.
 2. Controleer je gegevens
 3. Betaal de kosten van slechts € 24,95 middels de methode van je voorkeur.
 4. We verwerken de aanvraag direct.
 5. Dezelfde dag nog krijg je de visa toegestuurd

Voorwaarden voor het indienen van de Turkse visum aanvraag

Bijna iedereen kan gebruik maken van het e-visum voor Turkije. Je hoeft slechts aan een aantal voorwaarden te voldoen.

 1. Het doel van je reis is zakelijk of toeristisch
 2. Je bent in het bezit van een geldig Nederlands of Belgisch paspoort of identiteitskaart.
 3. Het paspoort dient op moment van aankomst tenminste 6 maanden geldig te zijn.
 4. Het is niet toegestaan om tijdens het verblijf in Turkije in dienst te treden bij een Turks bedrijf.
 5. Het is niet toegestaan om tijdens het verblijf in Turkije deel te nemen aan een studie aan een Turkse school of universiteit.

Wanneer heb je geen visum voor Turkije nodig?

Wanneer je Turkije bezoekt met een cruiseschip en niet langer dan 72 uur op het vaste land zal doorbrengen heb je geen visum nodig. Blijf je langer dan 72 uur aan wal, dan zal je wel een e-visa dienen aan te vragen.

 

Wanneer je een overstap maakt op een Turkse luchthaven en op doorreis bent zonder het land te bezoeken. Indien je een lange overstaptijd hebt en het land toch even in wilt zal je wel een visum moeten aanvragen. Doe dit bij voorkeur voor je op reis gaat, want ter plaatse duurt het altijd langer en dat is zonde van de kostbare tijd die je kunt doorbrengen in Turkije.

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een Turks e-visa?

Beoefen je een van de volgende beroepen;

 • Vrachtwagenchauffeur;
 • Documentairemaker;
 • Archeoloog;

en ben je van plan deze te beoefenen in Turkije? Dan kan je geen e-visum aanvragen maar dien je een ‘stickervisum’ aan te vragen bij het consulaat.

BELANGRIJK:heb je geen geldig paspoort of ID kaart van het land waar je woont omdat je een vluchtelingenstatus hebt en wilt reizen op je verblijfsvergunning? Dan kun je geen e-visa aanvragen maar moet je het visum aanvragen bij het consulaat zelf.

Aanvragen voor meerdere personen

Visum voor Turkije aanvragen voor iemand anders? Dat is geen enkel probleem. Zolang je de gegevens van het paspoort of de identiteitskaart hebt mag jij het Turkse visum aanvragen. Je kunt de aanvraag doen voor jezelf, familieleden, vrienden, klanten en zelfs voor grote groepen. Mocht je tijdens de aanvraag ergens tegenaan lopen, schroom dan niet en neem contact met ons op. Je kunt ons 7 dagen per week bereiken via telefoon en/of e-mail en rekenen op onze support. Nemen wij de telefoon niet op? Spreek dan onze voicemail in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Ervaringen

 • Ideaal, alles online aangevraagd een aangeleverd en twee weken later de visums per aangetekende post binnen. Heb zelfs mijn paspoorten niet hoeven missen.

  - Manouk

 • Het is altijd eng om officiële documenten online aan te vragen maar Evisaservices.nl heeft het perfect gedaan. De visa voor mijn gezien werden netjes met Fedex bezorgd.

  - Maarten

Vraag direct het visum voor Turkije aan. Wij starten direct nog met je aanvraag en sturen je zo snel mogelijk je visa toe